Thursday, July 20, 2006

whataaa, apare si megatron?aici apare si megatron... intr-un costum cu mufe si cabluri, oricum e prajit, n-a mai avut o revizie totala din liceu...cred.

7 Comments:

Blogger ◯blisique said...

ai lav iu.

August 04, 2006  
Blogger megatron said...

da ma creca blogu asta o sa intre in istorie drept cel mai rozaliu si jilav blogomat din cate s-au vazut pe suprafata ciuruita de pixeli a netului !

si scoate drq naibii edit me -urile alea, k simt cum ma editeaza direct la ficati!!!

August 04, 2006  
Blogger reniform said...

megatron s-a ras in cap, si-a ras sprincenele si faldurile de pe creier...acum arata ca o soma. saracul megatronschi

August 07, 2006  
Blogger fabricadedesene said...

bah, mai baga si tu noutati ca am auzit ca ai facut niste chestii misto la pesi

November 28, 2006  
Blogger fabricadedesene said...

si scoate si tu in kilu meu comment moderation-ul ca vreau sa scriu porcarii fara ca sa le poti tu cenzura

November 28, 2006  
Blogger Mihai Neom said...

foarte tare

October 17, 2007  
Anonymous Anonymous said...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

July 15, 2010  

Post a Comment

<< Home